Highster Mobile Recenzija – Aplikacija za Praćenje Mobitela

Da li tražite aplikaciju za praćenje mobitela?

U narednom djelu Highster Mobile recenzije vidjet ćete sve prednosti i nedostatke korištenja Highster Mobile aplikacije za praćenje mobitela. Članak je izrađen na temelju provedenog testiranja određenih karakteristika:

 • Za što se koristi ova aplikacija?
 • Koje su opcije podržane za praćenje mobitela?
 • Koje mobilne platforme podržava Highster Mobile?
 • Koliko su zahtjevne procedure preuzimanja i instalacije aplikacije?

U narednom dijelu vidjet ćete kratak pregled svih prednosti i nedostataka utvrđenih prilikom testiranja.

Nakon kratkog pregleda nalazi se detaljan opis provedenog testiranja, tako da ga svakako pogledajte kako ne biste propustili važne napomene i informacije.

Kupi aplikaciju za praćenje mobitela

Highster Mobile Recenzija – Prednosti

Karakteristike praćenja

Testiranjem je utvrđeno da je Highster najisplatljivija aplikacija.

Razlog tome je to što dobivate doživotnu licencu, te sve napredne opcije za praćenje poput praćenja poziva, SMS poruka, GPS lokacije mobitela, društvenih mreža i IM messengera, slika, video zapisa itd.

Sve opcije su dostupne kako za praćenje Android tako i iPhone mobitela. Highster Mobile ima opciju skrivenog rada odnosno stealth mod koji mu omogućava da potajno nadzire Android i iPhone mobitele.

Dakle Highster je odlična aplikacija za praćenje koja je jeftina, napredna i prije svega nevidljiva.

Karakteristike aplikacije

Preuzimanje i instalacija aplikacije zahtjeva malo memorijskog prostora i troši jako malo mobilne baterije.

Sve opcije praćenja dostupne su vam na online računu koji je kreiran samo za vas prilikom kupnje.

Sučelje online aplikacije je dobro dizajnirano i prilagođeno za laganu navigaciju kako s mobilnim tako i s tablet, te PC uređajima. Dakle sve opcije praćenja dostupne su samo vama i možete ih vidjeti s vlastitog uređaja kada vama to odgovara.

Karakteristike preuzimanja i instalacije
Aplikaciju je moguće lagano preuzeti, te lagano i brzo instalirati na mobitel koji želite pratiti.

Instalacija je jednostavna jer vas kroz svaki korak vodi čarobnjak za instalaciju (eng. Installation wizard). Svaki korak je dobro objašnjen, te instalacijsko sučelje je dobro dizajnirano.

Karakteristike kupovine
Kupovina je podržana s posebnom online platformom koja omogućava jednostavnu i brzu kupovinu.

Budući da se kupovina radi online, the se dostavlja aplikacija odnosno digitalni proizvod, kupovina može biti napravljena u bilo koje vrijeme iz bilo kojeg dijela svijeta.

Highster Mobile Recenzija – Nedostaci

Karakteristike praćenja

Prilikom testiranja utvrđeno je kako je za određene opcije praćenja mobitela poput praćenja društvenih mreža potrebno rootati Android uređaj.

Karakteristike preuzimanja i instalacije

Preuzimanje i instalacija su izuzetno jednostavni procesi jer su vam prilikom kupnje dostavljane upute i link za preuzimanje na web stranici.

Ipak upravo zbog jednostavnosti potrebno je više vremena kako bi se aplikacija preuzela i instalirala.

Karakteristike kupovine

Kompanija koja je izradila aplikaciju ne pruža kupon za propust kod kupovine, te ne daje besplatno probno razdoblje za Highster Mobile aplikaciju za praćenje mobitela.

Kupi aplikaciju za praćenje mobitela

Što je Highster Mobile i za što se koristi?

Highster mobile recenzijaHighster Mobile je jedno od najčešće korištenih softverskih rješenja u svijetu za praćenje mobilnih uređaja.

Radi na principu mobilnih aplikacija odnosno nakon instalacije omogućava da vidite na vlastitom online računu sve aktivnosti koje se događaju na udaljenom uređaju.

Kako radi Highster Mobile Aplikacija?
Aplikacija može biti sakrivena ili vidljiva na mobilnom uređaju ovisno o vašim preferencijama.

Dakle jednom kada ste instalirali Highster Mobile aplikaciju na Android ili iPhone uređaj, tada možete vidjeti sve njegove aktivnosti poput…

 • Dolaznih i odlaznih poziva,
 • Primljenih i poslanih poruka,
 • GPS lokacije mobitela,

…i mnogih ostalih aktivnosti koje će biti detaljno navedene u narednom dijelu recenzijskog članka.

Iznenađujuće Korisna Aplikacija za Praćenje Mobitela Highster Mobile

Mogućnosti korištenja ovog softverskog rješenja su velike. U svijetu se koristi za:

 • Praćenje djetetovog mobilnog uređaja.
 • Otkrivanje istine djetetovim aktivnostima, prevenciju i zaštitu obitelji.
 • Praćenje zaposlenika i njihovog rada.

Highster Mobile Aplikacija za Prevenciju Zlostavljanja i Neprimjerenog Ponašanja Kod Djeteta

Roditelji koriste Highster Mobile aplikaciju u svijetu kako bi otkrili i prevenirali zlostavljanje ili neprimjereno ponašanje djece.

Ova aplikacija omogućava vam uvid…

…u stalne aktivnosti vašeg djeteta i samim time otkriva vam interese i skrivene potrebe vašeg djeteta.

Korisnici Highster Mobile aplikacije u povratnim informacijama kažu kako su:

 • Pomoću praćenja GPS lokacije mobitela uspjeli otkriti da im djeca nisu u školi.
 • Pomoću praćenja SMS poruka i društvenih mreža otkrili da im djeca puše cigarete, piju alkohol itd.
 • Otkrili i prevenirali dogovore djece za korištenje droga.
 • Otkrili laži učenika i intervenirali na probleme zlostavljanja od strane druge djece.
 • Otkrili neprimjerene aktivnosti djece na društvenim mrežama (dijeljenje slika, razgovor sales persons strancima itd.)

Dakle Highster Mobile aplikacija može biti nevjerojatno korisno rješenje kada se radi o otkrivanju tajni i prevenciji neprimjerenih aktivnosti kod djece.

Za samo nekoliko sekundi otkrit ćete kako ovo programsko rješenje za praćenje može pomoći u kompanijama u praćenju zaposlenika.

Highster Mobile Aplikacija za Praćenje Zaposlenika

U današnje vrijeme vlasnici kompanija pokušavaju pronaći načine kako bi zaštitili svoje poslovanje od neprimjerenog ponašanja zaposlenika.

Highster Mobile aplikacija se u svijetu koristi za praćenje mobitela zaposlenika s ciljem:

 • Sprečavanja dijeljenja povjerljivih informacija s drugim kompanijama.
 • Praćenja rada zaposlenika i njihove radne uspješnosti, te prevenciji neučinkovitosti.
 • Praćenja kvaliteta rada zaposlenika gdje se koriste mobiteli (dostavnoj služba, telefonska prodaja, podrška za korisnike itd.)

Dodatna prednost Highster Mobile aplikacije za praćenje mobitela je doživotna licenca. To znači da jednom kada je software kupi nema dodatnih troškova poput mjesečnog plaćanja kao što maju mnoge druge aplikacije.

Upravo zato je Highster jedna od najčešće korištenih aplikacija u svijetu za praćenje.

U redu, ovo nije jedna prednost ove aplikacije. Sada ćete vidjeti kompletnu listu opcije za praćenje mobilnih uređaja koje vam pruža Highster Mobile softver.

Koje su Opcije Podržane za Praćenje Mobitela?

Najvažnija karakteristika aplikacija za praćenje mobitela su opcije koje podržava. U ovoj recenziji Highster Mobile aplikacije želim navesti kompletnu listu podržanih opcija.

Kompletna lista Highster Mobile opcija za praćenje vidljiva je iz slike.

Highster Mobile aplikacija za praćenje mobitela

U nastavku se nalazi pojašnjenje pojedinih opcija praćenja:
1. Praćenje poziva i SMS poruka na mobitelu – svaki dolazni i odlazni poziv, te dolazna i odlazna poruka je zabilježena, te vama vidljiva na vašem online Highster Mobile računu. Također vidljive su i pojedinosti poput sadržaja poruke, imena obih strana, datum i vrijeme.

2. Praćenje GPS lokacije mobitela – pomoću ove aplikacije moguće je locirati mobitel u realnom vremenu. Također vidljive su vam posjećene lokacije, GPS koordinate na interaktivnoj mapi.

3. Praćenje Email poruka – vidljiv je popis svih poruka, te pojedinosti o svakoj poruci. Pojedinosti se odnose na sadržaj poruke, imena (pošiljatelj i primatelj), datum i vrijeme kada je poruka poslana/primljena.

4. Praćenje društvenih mreža – Highster mobile omogućava praćenje Facebook, Instagram, Snapchat i Twitter društvenih mreža ako se one koriste na mobilnom uređaju. Sve aktivnosti su zabilježene i vama vidljive odmah čim se dogode.

5. Praćenje IM messengera – možete vidjeti sve pojedinosti dolaznih i odlaznih poziva i poruka poput imena obih strana, sadržaja poruke, trajanje poziva, vrijeme i datum kada se aktivnost dogodila. Highster Mobile omogućava praćenje WhatsApp, Viber, Line, Skype, WeChat, iMessages i Kick Messenger.

6. Slike i video zapisi – Svaka slika koja se nalazi na mobilnom uređaju, te svaka nova slika su automatski prenesene na vaš online račun gdje ih možete vidjeti zajedno sa svim pojedinostima o zapisima.

7. Praćenje zapisnika od preglednika – svako posjećeni web izvor na internetu je zabilježen zajedno s pojedinostima poput linka web stranice i datuma i vremena kada je web izvor posječen, te vidljiv vama na online računu.

8. Zapisi u kalendaru i bilješkama – možete vidjeti sve aktivnosti koje su zapisane u kalendaru, te sve bilješke.

9. Nevidljivi rad (eng. Stealth mode) – kada je završena instalacija Highster Mobile aplikacije za praćenje mobitela, tada možete jednostavno poslati SMS naredbu koja rezultira prebacivanjem normalnog rada aplikacije u nevidljivi rad.

10. Potajna aktivacija kamere – ako želite možete u bilo kojem trenutku aktivirati kameru na mobilnom uređaju, te snimiti fotografiju.

11. iPad i iPhone praćenje bez instalacije i jailbreak-a – Highster Mobile omogućava praćenje iPhone mobitela bez instalacije i jailbreaka. Cijela procedura odrađuje se na online računu nakon čega su vam vidljive podržane opcije za ovaj način praćenja.

12. Zaključaj mobitel ili blokiraj aplikaciju s udaljene lokacije – ova aplikacija omogućava da u slučaju nestanka mobilnog uređaja zaključate mobilni uređaj. Također omogućen vam je pregled svih aplikacija na mobitelu, te blokiranje svake aplikacije.

13. Brisanje Highstera s SMS naredbom – ako u određenom trenutku odlučite prestati pratiti Android ili iPhone uređaj, omogućeno vam je brisanje Highster aplikacije s SMS naredbom.

Dakle naveo sam detaljnu listu opcija za praćenje Android i iPhone mobitela. U narednom dijelu saznat ćete koje mobilne platforme podržava Highster Mobile aplikacija.

Koje Mobilne Platforme Podržava Highster Mobile Aplikacija za Praćenje Mobitela?

Praćenje mobitelaU ovom dijelu Highster Mobile recenzije saznat ćete više o kompatibilnost Highstera s platformama za uređaje.

Naime u prethodnom dijelu saznali ste da Highster podržava Android i iPhone ali zapravo moguće ga je preuzeti i instalirati na:

 • Android tablete i pametne uređaje
 • Apple iOS iPad i iPhone uređaje

Ipak u narednom dijelu saznat ćete više o posebnostima značajke kompatibilnosti za Android i iOS platforme.

Recenzija Podržanosti za Android Mobitele

Najčešće korištena platforma za mobilne uređaje danas je Android.

Da li vas zanima koje Android proizvođače podržava Highster Mobile aplikacija?

Highster podržava sve Android proizvođače. To znači da bilo da se radi o Samsung, Huawei, LG, HTC, Xiaomi, Lenovo, ZTE ili bilo kojem drugom Android uređaju, on će biti podržan. Zašto?

Dakle ova aplikacija za praćenje mobitela ovisi o Android OS verziji a ne o proizvođaču mobilnog uređaja. Highster podržava Android OS verzije od 4 pa na više.

Aplikacija se konstantno ažurira tako da ostaje podržana za sve nove OS verzije.

Recenzija Podržanosti za iOS Uređaje

Sljedeća najčešće korištena platforma u svijetu je Apple iOS za iPhone i iPad uređaje.

Sve opcije praćenja dostupne su kako za Android tako i za iOS uređaje s posebnom bonus opcijom praćenja iPhone uređaja bez…

 • instalacije i
 • jailbreak

…procesa ali s manjim brojem podržanih opcija. Ipak Highster Mobile podržava sve iOS verzije od iOS 7 pa na više.

U sljedećih nekoliko sekundi saznat ćete specifičnosti procesa preuzimanja i instalacije Highster aplikacije.

Koliko su Zahtjevne Procedure Preuzimanja i Instalacije Highster Aplikacije?

Preuzimanje i instalacija aplikacije za praćenje mobitelaU ovome dijelu Highster Mobile recenzije saznat ćete pojedinosti vezane uz preuzimanje i instalaciju Highster aplikacije za praćenje mobitela.

Preuzimanje i instalaciju ove aplikacije moguće je napraviti na 3 načina:

1. Putem linka ili OTA (eng. Over-the-air) – radi se o klasičnom preuzimanju aplikacije preko linka za preuzimanje. Nakon preuzimanja radi se instalacija na mobilnom uređaju.

2. Skeniranjem QR koda – skeniranjem QR koda pokreće se automatski preuzimanje aplikacije nakon čega slijedi instalacija.

3. Preko PC računala – Aplikaciju je moguće preuzeti s računalom, te premjestiti preuzete dokumente na mobilni uređaj.

Dakle možete odabrati jednu od ovih metoda ovisno o vlastitim preferencijama iako je najlakša i najbrža metoda preuzimanja i instalacije putem linka.

Nadalje početno pitanje u ovom dijelu Highster Mobile recenzije glasi:

Koliko su zahtjevne procedure preuzimanja i instalacije aplikacije za praćenje mobitela?

Preuzimanje aplikacije je jednostavno kao i instalacija. Naime preuzimanje se radi kao i preuzimanje bilo koje druge aplikacije.

To znači da je u preglednik potrebno unijeti link odnosno poveznicu nakon čega se pokreće preuzimanje.

Prilikom kupovine su vam pak dostavljene upute za instalaciju aplikacije iako se instalacija lagana zbog instalacijskog čarobnjaka koji vas vodi kroz cijeli proces. Također od vas se zahtijevaju akcije odabira OK i next. Dakle instalacija je:

 • Brza – traje oko 3 minute.
 • Lagana – dostupne su upute i instalacijski čarobnjak.
 • Sučelje za instalaciju je user friendly odnosno intuitivno i prilagođeno za laganu navigaciju.

Također na kraju je potrebno unijeti aktivacijski ključ kako bi se aktivirala licenca.

Bez aktivacije license nije moguće završiti proces instalacije Highster Mobile aplikacije za praćenje mobitela.

Koja je Cijena Aplikacije za Praćenje Mobitela?

Cijena aplikacijeHighster Mobile je jedna od najčešće korištenih aplikacija u svijetu upravo zbog prihvatljive cijene i puno mogućnosti praćenja.

Cijena aplikacije je 69.99 USD ili 473,50 kuna.

Ipak licenca je doživotna tako da nema naknadnih nadoplata, mjesečnih plaćanja, troškova nadogradnje ili drugih troškova kao što je to s drugim konkurentskim proizvodima.

Također potrebno je napomenuti kako usporedbom s konkurentskim aplikacijama za praćenje Highsterova doživotna licenca dođe manje nego njihova jednomjesečna licenca. Da li je onda Highster prihvatljiva aplikacija?

Što Dobijete Kupovinom Ovog Proizvoda?

Aplikacija za praćenje mobitelaPrilikom kupnje aplikacije na email dobiju važne informacije koje su potrebne za uspješan nastavak procesa preuzimanja i instalacije aplikacije za praćenje mobitela.

Naime prilikom kupnje unosi se email. Na uneseni email za nekoliko trenutaka stiže poruka s:

 • Korisničkim imenom i lozinkom za kreirani online račun
 • Link za preuzimanje aplikacije
 • Link za detaljne upute za proces preuzimanja i instalacije
 • License key ili ključ za aktivaciju licence

Dakle kupovina ove aplikacije je neophodna i ne može se preuzeti nikakva besplatna verzija. Naime besplatne verzije predstavljaju prevare (eng. Scam) aplikacije jer nema kreiranog računa na koji se šalju sve aktivnosti koje su vidljive vama.

Nadalje kreirani online račun je zapravo web server, a kao što vjerojatno znate memorijski prostor na web serveru nije besplatan. Da li se slažete s tim da cam nitko neće besplatno dati aplikaciju…

…i sve što je potrebno za njezin besprijekoran rad?

Dakle kupovinom Highster Mobile dobijete profesionalni softver za praćenje mobitela koji se često koristi u svijetu zbog…

 • niske cijene,
 • doživotne licence,
 • mnogi opcija za praćenje.

Dakle bilo da se radi o problemu s djetetom ili prevenciji neželjenih ponašanja ili se radi o problemu smanjene produktivnosti…

…Highster Mobile aplikacija omogućit će vam da saznate istinu i reagirate pravodobno u vašu korist.

Kratak Sažetak

Highster Mobile aplikacija za praćenje mobitela ima ogromni potencijal za otkrivanje laži, neželjenih ponašanja i njihovog pravodobnog preveniranja.

Ova aplikacija omogućava vam uvid u…

 • Android
 • i iPhone

…aktivnosti u realnom vremenu. Mnoštvo opcija praćenja mobitela poput praćenja poziva, SMS poruka, društvenih mreža, stalne GPS lokacije, slika, videa itd. omogućava vam uvid u sve aktivnosti koje se nalaze na mobilnom uređaju.

Dakle ako tražite profesionalnu i najisplatljiviju aplikaciju za praćenje mobitela onda je Highster Mobile rješenje za vas. Jeste li spremni poduzeti sljedeći korak i probati aplikaciju?

Posjetite glavnu highster Mobile stranicu: https://www.highstermobile.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najbolja aplikacija za Praćenje Mobitela mSpy
x