Recenzije Top 3 Najboljih Aplikacija za Praćenje Mobitela

Dobrodošli na stranicu Praćenje Mobitela. Ovdje ćete vidjeti kako pratiti mobitel s aplikacijama koje su prilagođene posebno za tu svrhu.

Vidjet ćete recenzije top 3 najboljih aplikacija za praćenje mobitela i kako ih koristiti. Da li vam zvuči uzbudljivo?

Stranica Praćenje Mobitela nastala je na temelju sakupljenih iskustva eksperata u ovom području. Eksperti rade niz godina na testiranju opreme za nadzor, aplikacija za sigurnost i aplikacija za praćenje mobitela i svoja iskustva žele podijeliti s vama kako bi saznali nove, korisne i zanimljive informacije.

U nastavku slijedi popis top 3 najboljih aplikacija koje su izdvojene nakon provedenog testiranja.

Top 3 Najboljih Aplikacija za Praćenje Mobitela

1. Highster Mobile – KupiPogledajte Našu Recenziju

2. FlexiSPY – KupiPogledajte Našu Recenziju

3. mSpy – KupiPogledajte Našu Recenziju
Da skratimo priču, potrebna vam je aplikacija koja je pouzdana i jednostavna za korištenje. Postoji mnogo aplikacija na internetu, ali nemojte trošiti novac na dobro reklamirane aplikacije jer ćete biti nezadovoljni kada aplikacija neće raditi. Zašto?

Vjerujem da želite aplikaciju koja je testirana i koja se koristi u svijetu duže vremena. Zar ne?

Aplikacije za praćenje mobitela zahtijevaju određeni stupanj interakcije i nisu iste kao one u Google play i Apple Store-u koje se instaliraju s 1 klikom.

Stoga vam je potreba aplikacija iza koje stoji kompanija.

Testirane i najčešće korištene aplikacije u svijetu

Za vas smo testirali sve najčešće korištene aplikacije u svijetu za praćenje mobitela preko interneta. Neke su radile odlično i bile superiornije od drugih, ali također bilo je i loših aplikacija.

Ali vi ne trebate brinuti! U narednom dijelu slijede recenzije top 3 najboljih aplikacija za praćenje mobitela s detaljnim pregledom prednosti i nedostataka.

Nadam se da će vam pomoći pri odabiru one najbolje za vas.

Najbolje Aplikacije za Praćenje u 2018

Napomena: Ove aplikacije su najjači sustavi za praćenje mobitela preko interneta trenutno dostupni u svijetu. Mogućnost njihovog korištenja je velika, ali trebaju se koristiti samo u legalne svrhe.

#1 Highster Mobile – (Najbolja Ocjenjena Aplikacija)

Highster Mobile je aplikacija za praćenje mobitela koja se koristi dugi niz godina u svijetu. Do sada aplikacija je često bila nadograđivana i poboljšavana novim funkcionalnostima.

Ipak cijena joj je uvijek…

…ostala ista s tim da je licenca doživotna pa je trenutno Highster Mobile najisplatljivija aplikacija za praćenje mobitela preko interneta u svijetu.

Highster Mobile aplikacija omogućuje vam detaljan uvid u aktivnosti na udaljenom Android ili iPhone uređaju u bilo kojem trenutku.

Ova aplikacija također je u mogućnosti ekstrahirati izbrisane podatke poput:

 • SMS poruka,
 • konverzacija na društvenim mrežama,
 • popisa poziva
 • slika i videa
 • i sl.

Isto tako testiranjem je utvrđeno da ova aplikacija najjednostavnija za korištenje. U samo 3 minute moguće ju je postaviti u vidljivi ili nevidljivi mod za ekstrakciju aktivnosti.

U Highster Mobile recenziji možete vidjeti detaljan opis svih testiranih karakteristika ove aplikacije.

Kompanija: ILF Mobile Apps Corporation
Tel/mob: 866.611.9506

Saznajte više u Highster Mobile Recenziji


#2 FlexiSPY – (Najnaprednija aplikacija za praćenje mobitela)

FlexiSPY je najnaprednija aplikacija za praćenje mobitela od svih testiranih solucija. Ova aplikacija često se koristi u svijetu zbog mnogih unikatnih i nadasve moćnih opcija za praćenje.

Ova aplikacija radi sve što bi svaki korisnik htio kada je u pitanju praćenje mobitela preko interneta.

FlexiSPY aplikacija omogućava vam opcije poput:

 1. Slušanja i snimanja razgovora na Android i iPhone – najnaprednija opcija snimanja ili slušanja dolaznih i odlaznih poziva.
 2. Snimanje razgovora VOIP na Android i iPhone – opcija snimanja Skype, Viber, Facebook messenger, WhatsApp, Line, Hangouts i WeChat poziva.
 3. Potajna aktivacija mikrofona – s udaljene lokacija preko interneta aktiviranje mikrofon na mobitelu i slušajte/snimite sve razgovore.
 4. Potajna aktivacija kamere za slike i video – preko interneta potajno aktivirajte kameru, te slikajte ili snimajte okolinu.
 5. Ekstrakcija unesenih lozinki – FlexiSPY omogućava vam ekstrakciju svih lozinki koje su unesene na mobilnom telefonu.
 6. Praćenje poziva, SMS i Email poruka – svaki aktivnost dolaznih i odlaznih poziva, primljenih i poslanih SMS ili email poruka je ekstrahirana.
 7. Praćenje GPS lokacije mobitela – FlexiSPY aplikacija omogućava praćenje lokacije mobitela u realnom vremenu.
 8. Praćenje društvenih mreža i IM messengera – Aplikacija podržava praćenje aktivnosti na 20 najčešće korištenih profila poput: Facebook, Instagram, SnapChat i Twitter, Skype, Viber, WhatsApp itd.
 9. Ekstrakcija slika i video zapisa – Svaka slika ili video zapis koji je poslan, primljen ili spremljen u memoriji mobitela je ekstrahiran.
 10. Keylogger za iPhone i Android mobitel – svi uneseni zapisi na iPhone i Android mobitelu su ekstrahirani.

Za detaljan popis svih opcija praćenja pogledajte FlexiSPY recenziju.

Kompanija: Flexispy, Ltd.
Tel/mob: +1 213 810 3122

Saznajte više u FlexiSPY Recenziji


#3 mSpy – (Dobar izbor ali prethodne aplikacije su bolje)

mSpy aplikacija je jedan od najboljih aplikacija u svijetu koja pruža dobar omjer između cijene i opcija za praćenje. Ipak Highster Mobile je jeftinija opcija, a FlexiSPY znatno naprednija.

Za što se najčešće koristi mSpy aplikacija?
S druge strane mSpy se koristi najčešće za nadzor djece od strane roditelja, tako da ova aplikacija ima dobre opcije za nadzor mobilnog telefona.

Cijena ove aplikacije počinje od 29.99 USD ili 199.99 HRK za 1 mjesec praćenja. U svakom trenutku možete zatražiti povrat novca u roku od 10 dana.

Web stanica: mSpy.com
Tel/mob: +1 855 896 0041

Saznajte više u mSpy Recenziji


Kako Početi Pratiti Mobilni Telefon u Samo 3 Koraka?

1. Prvi korak je odabir pouzdane kompanije s dobrom reputacijom. Kao što sam prethodno napomenuo obratite pozornost na dostupnost i realnost informacija.

2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju na željeni uređaj. U današnje vrijeme najčešće korišteni uređaji su Android i iPhone, a svaka od navedenih aplikacija u potpunosti omogućava praćenje ovih mobilnih platforma i svih uređaja.

3. Ulogirajte se u online račun koji je izrađen za vas prilikom kupovine. Na vašem računu nalazi se popis svih opcija i nekoliko minuta nakon što ste odradili prethodni korak, počet će pristizati informacije s praćenog mobitela.

Jednom kada ste odradili ove tri korake imati čete pristup informacijama u bilo kojem trenutku bilo gdje na svijetu. Samo se ulogirajte u online račun s bilo kojeg uređaja i pogledajte sve ekstrahirane informacije s udaljenog mobitela.

Što je Potrebno Znati o Aplikacijama za Praćenje Mobitela

1. Ako želite pratiti sve opcije tada ćete trebati preuzeti i instalirati aplikaciju na željeni uređaj. Ovo je zahtijevaju sve prave aplikacije za praćenje. Postupci preuzimanja i instalacije su vrlo jednostavni, ali trebate imati pristup uređajima. Pazite an web izvore koji tvrde drugačije.

2. Svaki Android uređaj zahtjeva za potpuni pristup svim opcijama za praćenje, da se uradi postupak rootanja. Root predstavlja skidanje blokade pristupa određenim opcijama (za više informacija pogledajte na internetu). Moguće je pratiti Android uređaje bez rootanja ali neke opcije poput društvenih mreža neće raditi.

3. Za preuzimanje i instalaciju aplikacija na iPhone uređaju potrebno je prethodno napraviti postupak koji se zove jailbreak. Ovaj postupak predstavlja zaštitu za preuzimanje aplikacija s interneta (za više informacija pogledajte na internetu). Naravno kako bi se preuzela aplikacija potrebno je omogućiti ovu zaštitu.

4. iPhone praćenje bez jailbreaka i instalacije je vrlo korisna opcija za sve koji nemaju pristup uređaju ili su u nemogućnosti napraviti jailbreak. Ovakav način praćenja donosi manje opcija, a podržan je od strane Highster Mobile i mSpy aplikacije.

5. Pazite na web izvore koji vam nude besplatne aplikacije ili aplikacije koje bez instalacije, preuzimanja nude mogućnost potpune kontrole udaljenog uređaja. Ovakve aplikacije ne postojeći često aplikacije koje vam nude ne rade ništa ili sadržavaju viruse i druge maliciozne programe.

6. Obratite pozornost na pouzdanost izvora informacija. Obratite pozornost na pouzdanost kompanija koje pružaju ove aplikacije. Kompanija mora imati broj i email kako biste ju mogli kontaktirati u slučaju bilo kakvih problema.

Kako Odabrati Najbolju Aplikaciju za Praćenje Android i iPhone Mobitela?

Postoji mnogo aplikacija za praćenje Android i iPhone mobitela ali najvažnije za svakog korisnika je odabrati najbolju. Da li i vi želite najbolju aplikaciju?

Pretpostavljam da je odgovor da. Sve top 3 najblje aplikacije za praćenje mobitela rade dobro i pouzdano, ali najveća razlika između njih je u:

1. Cijeni

Cijena aplikacije najčešće ovisi o verziji aplikacije.

Cijena Highster Mobile aplikacije je fiksna i iznosi 473,50 kuna za doživotnu licencu. S druge strane FlexiSPY ima dvije verzije Premium (jeftinija) i Extreame (skuplja). Isto tako mSpy ima Basic (jeftinija) i Premium (skuplja).

2. Trajanju licence

Kao što je već prethodno napomenuto Highster Mobile ima doživotnu licencu što je jedno od najvećih prednosti.

FlexiSPY i mSpy pružaju razne vrste mjesečnih pretplata.

3. Opcijama za praćenje

Kao što vjerojatno pretpostavljate, skuplja aplikacija omogućava više opcija za praćenje, a jeftinija manje.

Ipak Highster Mobile je aplikacija koja uz prihvatljivu cijenu sadrži iznenađujuće mnogo opcija za praćenje.

Koju aplikaciju odabrati?

Dakle ovdje se nalaze samo neke od karakteristika. Svaki korisnik treba se zapitati koji je njegov cilj praćenja, te koje opcije su dovoljne da zadovolji svoj cilj.

Svaka aplikacija ima određene prednosti i nedostatke, ali s obzirom na vaš cilj praćenja…

 • Djeteta
 • Zaposlenika

…možete prosuditi koja je za vas najbolja opcija.

Naša preporuka nakon testiranja top 3 najboljih aplikacija za praćenje mobitela je da koristite najisplatljivija, a opet naprednu aplikaciju Highster Mobile.

Nadamo se da ste pronašli informacije koje vas interesiraju. Nadalje nadamo se da će vam one pomoći u odabiru najbolje aplikacije za praćenje mobitela, te da ćete uspješno ostvariti cilj praćenja.

Hvala što ste posjetili našu stranicu.